Hodnocení obchodu

5,0 819 hodnocení
5
807x
4
8x
3
1x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 31.12.2022
Kancionál mi přišel v pořádku a rychle. Jsem s tímto obchodem velmi spokojená. Řádové sestry a zaměstnanci jsou velmi ochotní, vstřícní a milí.
Avatar autora (Administrátor)
Vážíme si takových zákaznic a zákazníků. Vraťte se zas.
Avatar autora | 30.12.2022
Chtěl bych velice pochválit spolehlivost obchodu a zejména pečlivost zabalení knihy, kterou jsem si objednal. Kniha došla v pořádku i když cestou utrpěla šrám, ale naštěstí jen na obale. Kdyby nebyla s takovou péčí zabalená, určitě by přišla poškozená a neudělala by takovou radost.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme, to je hezké povzbuzení do nového roku. Hned předáno kolegyni, která pečlivě zboží balí.
Avatar autora | 29.12.2022
Výborná komunikace
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme, vážíme si toho.
Avatar autora | 29.12.2022
Rychlé vyřízení i před vánocemi.
Avatar autora (Administrátor)
To jsme rády, že jsme to všechno dobře stihly. I ve vašem případě. Opravdu nám na tom záleželo.
Avatar autora | 29.12.2022
+ Velmi milý a ochotný personál

Objednávky rychle a bez problémů vyřízeny.
Avatar autora (Administrátor)
Bohu díky za náš skvělý tým, za sestry i za zaměstnankyně. Dohromady jsme to zvládly, aby jste vy, naši zákazníci, dostali své objednanané zboží - dárky včas.
Avatar autora | 28.12.2022
+ Spolehlivost ve všech směrech
- Není žádná

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme. Takové hodnocení je pro nás odměnou.
Avatar autora | 27.12.2022
+ rychlost a zdvořlé jednání

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme. Předáváme těm, které jsou u nás "rychlé a zdvořilé", ať ví, že to nese plody.
Avatar autora | 25.12.2022
Do obchodu velmi ráda chodím, velký výběr knih a krásných věcí vztahujících se ke křesťanství. Velmi příjemné jsou i prodávající paní. Nákupy mě jinak nebaví, ale pokud jedu do centra Prahy, vždycky tento obchod navštívím.
Avatar autora (Administrátor)
Přijďte zas. Tedy až po inventuře! Máme opravdu rády naše zákazníky a zákaznice.
Avatar autora | 23.12.2022
+ Objednávala jsem již několikrát a vždy jsem byla spokojena

Avatar autora (Administrátor)
A to nás moc těší. Děkujeme.
Avatar autora | 22.12.2022
vše OK
Avatar autora (Administrátor)
Za OK děkujeme.
Avatar autora | 20.12.2022
Pokaždé vyřízeno k mé naprosté spokojenosti.
Avatar autora (Administrátor)
To nás těší.Aby každý zákazník byl spokojený a našel přesně to, co hledá.
Avatar autora | 20.12.2022
Široká nabídka kvalitních knih.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za šíření našeho dobrého jména.
Avatar autora | 20.12.2022
Jsem vždy spokojená
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme. Každé dobré slovo je povzbuzením pro nás vytrvat v této službě.
Avatar autora | 20.12.2022
Operativní a vstřícné jednání
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme. Za kladné doporučení jsme vždy rády.
Avatar autora | 20.12.2022
+ velmi dobrá dostupnost v centru Prahy, rychlá a kvalitní obsluha
+ -

Doporučuji častou návštěvu, zejména nyní před Vánoci pro výběr skvělých dárků.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme. Taková pochvala potěší. Přijďte zas. Tedy až po inventuře.
Avatar autora | 19.12.2022
Až na to poštovné!
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za pět hvězdiček (a možná byste nám dal/a i šestou, kdybyste věděl/a,že leckdy to poštovné ještě dotujeme).
Avatar autora | 19.12.2022
Okamžité doručení, přišla nádherná ikona anděla strážného a dárek. Mám již dlouholeté zkušenosti s obchodem, vždy výborný. Děkuji.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme. Ať přinese radost i duchovní užitek.
Avatar autora | 19.12.2022
Naprosto spokojená. Děkuji.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za "naprostou spokojenost".
Avatar autora | 16.12.2022
+ Velká spokojenost

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme a vážíme si spokojených zákazníků.
Avatar autora | 16.12.2022
+ velmi rychlé dodání, skvěle zabaleno

Avatar autora (Administrátor)
O to nám jde. I když je to v těchto dnech o dost náročnější. Vaše pochvala za to stojí. Děkujeme.