Hodnocení obchodu

5,0 84 hodnocení
5
83x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.1.2023
Přesto, že bylo pár dní před vánoci, objednávka byla okamžitě vyřízena a dárky přišly včas. Děkuji.
Avatar autora | 31.12.2022
+ neobvyklé zboží
+ dobrá komunikace

Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme. To o nás ještě nikdo neřekl, že máme "neobvyklé" zboží. To zní tak "neobvykle"!
Avatar autora | 31.12.2022
Kancionál mi přišel v pořádku a rychle. Jsem s tímto obchodem velmi spokojená. Řádové sestry a zaměstnanci jsou velmi ochotní, vstřícní a milí.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Vážíme si takových zákaznic a zákazníků. Vraťte se zas.
Avatar autora | 30.12.2022
Chtěl bych velice pochválit spolehlivost obchodu a zejména pečlivost zabalení knihy, kterou jsem si objednal. Kniha došla v pořádku i když cestou utrpěla šrám, ale naštěstí jen na obale. Kdyby nebyla s takovou péčí zabalená, určitě by přišla poškozená a neudělala by takovou radost.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme, to je hezké povzbuzení do nového roku. Hned předáno kolegyni, která pečlivě zboží balí.
Avatar autora | 29.12.2022
Výborná komunikace
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme, vážíme si toho.
Avatar autora | 29.12.2022
Rychlé vyřízení i před vánocemi.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
To jsme rády, že jsme to všechno dobře stihly. I ve vašem případě. Opravdu nám na tom záleželo.
Avatar autora | 29.12.2022
+ Velmi milý a ochotný personál

Objednávky rychle a bez problémů vyřízeny.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Bohu díky za náš skvělý tým, za sestry i za zaměstnankyně. Dohromady jsme to zvládly, aby jste vy, naši zákazníci, dostali své objednanané zboží - dárky včas.
Avatar autora | 28.12.2022
+ Spolehlivost ve všech směrech
- Není žádná

Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme. Takové hodnocení je pro nás odměnou.
Avatar autora | 27.12.2022
+ rychlost a zdvořlé jednání

Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme. Předáváme těm, které jsou u nás "rychlé a zdvořilé", ať ví, že to nese plody.
Avatar autora | 25.12.2022
Do obchodu velmi ráda chodím, velký výběr knih a krásných věcí vztahujících se ke křesťanství. Velmi příjemné jsou i prodávající paní. Nákupy mě jinak nebaví, ale pokud jedu do centra Prahy, vždycky tento obchod navštívím.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Přijďte zas. Tedy až po inventuře! Máme opravdu rády naše zákazníky a zákaznice.
Avatar autora | 23.12.2022
+ Objednávala jsem již několikrát a vždy jsem byla spokojena

Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
A to nás moc těší. Děkujeme.
Avatar autora | 22.12.2022
vše OK
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Za OK děkujeme.
Avatar autora | 20.12.2022
Pokaždé vyřízeno k mé naprosté spokojenosti.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
To nás těší.Aby každý zákazník byl spokojený a našel přesně to, co hledá.
Avatar autora | 20.12.2022
Široká nabídka kvalitních knih.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme za šíření našeho dobrého jména.
Avatar autora | 20.12.2022
Jsem vždy spokojená
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme. Každé dobré slovo je povzbuzením pro nás vytrvat v této službě.
Avatar autora | 20.12.2022
Operativní a vstřícné jednání
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme. Za kladné doporučení jsme vždy rády.
Avatar autora | 20.12.2022
+ velmi dobrá dostupnost v centru Prahy, rychlá a kvalitní obsluha
+ -

Doporučuji častou návštěvu, zejména nyní před Vánoci pro výběr skvělých dárků.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme. Taková pochvala potěší. Přijďte zas. Tedy až po inventuře.
Avatar autora | 19.12.2022
Až na to poštovné!
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme za pět hvězdiček (a možná byste nám dal/a i šestou, kdybyste věděl/a,že leckdy to poštovné ještě dotujeme).
Avatar autora | 19.12.2022
Okamžité doručení, přišla nádherná ikona anděla strážného a dárek. Mám již dlouholeté zkušenosti s obchodem, vždy výborný. Děkuji.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme. Ať přinese radost i duchovní užitek.
Avatar autora | 19.12.2022
Naprosto spokojená. Děkuji.
Avatar autora (Administrátor) 27.1.2023
Děkujeme za "naprostou spokojenost".